![]() |
Pınar Labneli Meyveli Kup Tarifi
Pınar Labneli Meyveli Kup Tarifi
2 adet mevsim meyvesi Acıbadem kurabiyesi veya bisküvi KREMA İÇİN MALZEMELER: 100 g Pınar Labne 2 yemek kaşığı krema 1 tatlı kaşığı pudra şekeri 1 çay kaşığı vanilya. SÜSLEME İÇİN MALZEMELER: File badem ve toz fıstık. Tüm malzemeler tahta kaşıkla yavaşça karıştırılır. Krema kıvamına getilirir ve buzdolabında bekletilir. KUPUN HAZIRLANIŞI :Kup bardağın alt kısmına acı badem kurabiyelerini kırıp yerleştirin. Üzerine küp küp kestiğiniz meyveleri ,onun üzerine Pınar Labne'li kremayı koyun. En üste file badem ve fıstık seperek servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.