Hollanda Sosu Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hollanda Sosu Tarifi



Hollanda Sosu

Malzemesi: 150 gr tereyağı, 2 yumurta sarısı, 2 çorba kaşığı sirke, 1 küçük hindistan cevizi rendesi, karabiber, tuz

Küçük bir tencereye iki yumurtanın sarısı, yarım kahve fincanı su ve tuz koyarak karıştırın Bu karıştırdığınız kabı içinde su kaynayan bir başka kabın içine oturtun Sonra tereyağındanküçük-parçalar koparıp tek tek sosa karıştırın Biri eriyince diğerini atın Sürekli karıştırarak mayonez haline getirin İçine sirke veya yarım limonun suyu, tuz, karabiber, rende H cevizi koyup karıştırın Ve sıcak sıcak haşlanmış balık ve sebzelerle servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.