|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| baharatla, mırmır, tarifi, tatlandırılmış, taze |
Taze Baharatla Tatlandırılmış Mırmır Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Taze Baharatla Tatlandırılmış Mırmır TarifiTaze Baharatla Tatlandırılmış Mırmır Tarifi Zeytinyağı 1 porsiyon için 350 gram Mırmır Tuz Karabiber Maydanoz Mercanköşk Dereotu Sarımsak 1 kepçe su Yapışmaz yüzeyli tavada zeytinyağını ısıtın Mırmır filetolarının kılçığından ayırdığınız etli kısmını tavaya yerleştirip 2 dakika pişirin Diğer tarafı çevirip tuz, karabiber, doğranmış maydanoz, mercanköşk, dereotu ve isteğe göre sarımsakla tatlandırın Bir küçük kepçe su veya balıksuyu ilave edip 2-3 dakika daha pişirin Bu su, buharla filetoları pişirerek tatlandırır Yemeği harcıyla servis yapın
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|