![]() |
Şarmula Soslu Arnavut Ciğeri Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şarmula Soslu Arnavut Ciğeri TarifiMalzemeler 1 Adet kuzu ciğeri 2 Çorba kaşığı un Kızartmak için sıvıyağ 3 Diş sarımsak 1 Adet soğan 2 Çorba kaşığı sirke Kırmızı pulbiber 3-4 Dal maydanoz Hazırlanışı Kuşbaşı doğranmış kuzu ciğerini genişçe bir kapta una bulayın ![]() Bir tavada kızdırılmış yağda pembeleşinceye kadar kavurup yağını süzün ![]() Ciğeri kavurduğunuz yağda sarımak, sirke ve kırmızı pulbiberi bir taşım kaynatın ![]() Doğanı halka şeklinde doğrayıp tuzla ovun ![]() Ciğerleri servis tabağına alıp hazırladığınız sosu gezdirin ![]() Soğan ve maydanozla birlikte servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|