Kral Tavuğu Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kral Tavuğu Tarifi



50 gr Teremyağ

50 gr mantar

1 yeşil biber

25 gr Teremyağ

25 gr un

125 gr süt

125 gr tavuk suyu

1 bardak süt

200 gr haşlanmış tavuk

2-3 çorba kaşığı krema

Dilimlenmiş biber ve mantarı Teremyağnda kızartın 25 gram Teremyağ, un ve sütle bir sos hazırlayın Baharat ilave edin Sos koyulaşınca, yumurta ve kremayı ilave edin Kaynatmadan 2-3 dakika pişirin Haşlanmış ve ince doğranmış tavukla , mantar ve biberleri de katıp bir kaç dakika daha pişirin Kıyılmış maydanoz ve mantarla süsleyin ve servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.