Oğlak Etinden Hıdırellez Yahnisi Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Oğlak Etinden Hıdırellez Yahnisi Tarifi



Oğlak Etinden Hıdırellez Yahnisi Tarifi

Malzemeler:
1 kg ogalak but
2 bas kuru sogan
domates salcasi
1 demet taze sogan
1 demet taze nane
tuz
yeterince sivi yag

YAPILISI:
Etler kusbasi dogranir, sogan iri dogranir sivi yagda döndürülür, etler atilir suyu cekene kadar pisirilir salca tuz ilave edilir, biraz daha kavrulur su ilave edilip kisik ateste güzelce pisirilir Temizlenmis yesil soganlar ve nane ince kiyilir yemege katilir bir tasim daha kaynatilir Servise hazirdir

Not: Çok leziz bahar yemegidir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.