Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fesleğen, izgara, limon, piliç, soslu, tarifi

Limon Ve Fesleğen Soslu İzgara Piliç Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Limon Ve Fesleğen Soslu İzgara Piliç Tarifi



Limon Ve Fesleğen Soslu Izgara Piliç Tarifi

MALZEMELER
4 parça piliç göğüs eti (400 gr)
2 çorba kaşığı sıvı yağ
Yarım çay kaşığı karabiber
Tuz

SOSU İÇİN
Bir demet fesleğen
2 çorba kaşığı krema
4 çorba kaşığı süzme yoğurt
2 çorba kaşığı limon suyu
2 diş sarımsak
Tuz

Piliçleri sıvı yağa bulayıp tuz ve karabiber ile lezzetlendirin Izgarayı önceden kızdırın Ters düz ederek pişirin Sosu hazırlamak için fesleğen, krema, süzme yoğurt, limon suyu, dövülmüş sarımsak ve tuzu (blender'a atabilirsiniz) püre haline getirin Piliç ızgaraların üzerine fesleğenli sos sürerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.