![]() |
Limon Ve Fesleğen Soslu İzgara Piliç Tarifi
Limon Ve Fesleğen Soslu Izgara Piliç Tarifi
MALZEMELER 4 parça piliç göğüs eti (400 gr.) 2 çorba kaşığı sıvı yağ Yarım çay kaşığı karabiber Tuz SOSU İÇİN Bir demet fesleğen 2 çorba kaşığı krema 4 çorba kaşığı süzme yoğurt 2 çorba kaşığı limon suyu 2 diş sarımsak Tuz Piliçleri sıvı yağa bulayıp tuz ve karabiber ile lezzetlendirin. Izgarayı önceden kızdırın. Ters düz ederek pişirin. Sosu hazırlamak için fesleğen, krema, süzme yoğurt, limon suyu, dövülmüş sarımsak ve tuzu (blender'a atabilirsiniz) püre haline getirin. Piliç ızgaraların üzerine fesleğenli sos sürerek servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.