![]() |
Boeuf Stroganoff Tarifi ( Rusya ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Boeuf Stroganoff Tarifi ( Rusya )Boeuf Strogonof Malzemeler: Dana eti 1 kg Kuru soğan 2 adet Dolmalık biber 2 adet Un 2 çorba kaşığı Domates 2 adet Yağ 3 çorba kaşığı Domates salçası 2 çorba kaşığı Et suyu 1/2 su bardağı Tuz ,Karabiber Yapilisi: Et ince dilimler halinde kesilir, 3 çorba kaşığı yağda suyunu çekinceye kadar kavrulur ![]() Ayrı bir tavada 1 çorba kaşığı yağda un kavrulur, et suyu eklenir, kaynatılır ![]() ![]() ![]() Tuz ve karabiber eklenir ![]() ![]() Ayrı bir kapta sırasıyla 1 çorba kaşığı yağda, soğan, dolma biberi kavurun, küçük doğranmış domatesi, salçayı ekleyin ![]() Piştikten sonra etin üzerine dökün ![]() ![]() Sicak servis yapin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Boeuf Stroganoff Tarifi ( Rusya ) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Boeuf Stroganoff Tarifi ( Rusya )Boeuf Stroganoff Tarifi ( Rusya ) 750 gr ![]() 2 baş soğan 250 gr ![]() 100 gr ![]() 15 cl ![]() 1 demet maydonoz karabiber tuz marinad için: 1/2 su bardağı sıvıyağ Bonfileyi 2,5 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mantarları soğuk sudan geçirip süzün ![]() ![]() ![]() Etleri buzdolabından çıkarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Boeuf Stroganoff'u yanında sade haşlanmış pilav veya makarna ile servis yapabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|