Yalnız Mesajı Göster

Havuç Tatlısı Tarifleri

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Havuç Tatlısı Tarifleri







Havuç Tatlısı
Malzemeler:
  • 1 kg havuç
  • 1 su bardağı toz şeker
  • Yarım su bardağı ceviz
  • 50 gr margarin
  • 1 paket bisküvi
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • Hindistan cevizi
Hazırlanışı:
Havuç rendenin ince tarafıyla rendelenirBir tavaya havuçlarla şeker koyulup, havuçlar suyunu çekene kadar pişirilirHavuçlar ılıdıktan sonra ceviz, margarin, robotta un haline getirilmiş bisküviler ve tarçın ilave edilerek iyice yoğurulurCeviz büyüklüğünde toplar yapılır
Bir tabağa hindistan cevizi koyulup, hazırlanmış toplar hindistan cevizine bulanır Servis tabağına dizilirİstenirse her topa bir kürdan batırılıp servis yapılırAfiyet olsun…




Alıntı Yaparak Cevapla