Konu
:
Karnabahar Ograten (Fransa)
Yalnız Mesajı Göster
Karnabahar Ograten (Fransa)
09-06-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Karnabahar Ograten (Fransa)
Karnabahar Ograten (Fransa)
MALZEMELER
1 adet orta boy karnabahar
1 kavanoz garnitür
200 gr
kusbasi dogranmis tavuk eti
3 çorba kasigi margarin ya da tereyagi
3 çorba kasigi un
1,5 su bardagi süt
1,5 su bardagi rendelenmis kasar peyniri
Tuz
YAPILIŞ TARİFİ
Karnabaharlari çiçek çiçek ayirarak az tuzlu suda haslayin
Tavuk etlerini de haslayin
Margarin ya da tereyagini bir kapta eritin
Unu azar azar ilave ederek pembelesinceye kadar kavurun
Sütü de azar azar ilave edin
Koyulasincaya kadar pisirin
Biraz soguyunca yumurtalari kirin ve iyice karistirin
Içine tuz ve 1/2 su bardagi kasar peyniri rendesini ilave edin ve karistirin
() Firin kabina besamel sosun birazini dökün
Üzerine karnabaharlari dizin
1 kavanoz garnitür ve tavuk etlerini de ilave edin
Kalan besamel sosu tamamen üzerini kapatacak sekilde yayin
Kalan 1 su bardagi kasar peyniri rendesini üzerine serpistirin
Daha önceden orta hararette isitmis oldugunuz firinda üzeri kizarincaya kadar pisirin
Yemeginizi servise hazirdir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul