Konu
:
Arrabbiata Soslu Ve Bavette
Yalnız Mesajı Göster
Arrabbiata Soslu Ve Bavette
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Arrabbiata Soslu Ve Bavette
Arrabbiata Soslu ve Bavette tarifi
için Malzemeler :
? Bavette 350 g
? Arabbiata 400 g
? Barbunya 400 g
Arrabbiata Soslu ve Bavette
yemeğinin hazırlanışı:
400 gr
lık Barilla Arrabbiata sosunu bir tavada ısıtınız
Önceden yıkanmış konserve fasulyeleri sosa ekleyin ve 5 dakika kaynamaya bırakınız
Bavette?yi tuzlu bol suda paket üzerinde belirtilen süre kadar pişiriniz
Süzdükten sonra sosun içinde karıştırınız
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul