Yalnız Mesajı Göster

Jülyen Salata

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Jülyen Salata







Jülyen Salata
Malzemeler:
  • 1,5 kg kabak, soyulmuş
  • 1kg havuç, soyulmuş
  • 1 demet dereotu, doğranmış
  • 3-4 salatalık, soyulmamış
Sos:
  • yarım çay b zeytinyağı
  • 1,5 limonun suyu
  • tuz
  • kuru fesleğen
Hazırlanması:
[*]Sebzeleri jülyen bıçağıyla fotoğraftaki gibi doğrayıp harmanlayın (kabakların ve salatalıkların çekirdekleri kısımlarını doğramayın)[*]Sosunu servisten 1 saat önce üszgeçten geçirerek salataya ilave edin[*]Dereotuyla süsleyip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla