Konu
:
Fasulye Mıhlama
Yalnız Mesajı Göster
Fasulye Mıhlama
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fasulye Mıhlama
FASULYE MIHLAMA
1/2 kg
Taze Fasulye
1 tatlı kaşığı tuz
1 orta boy
1/4 çay kaşığı kara
3 çorba kaşığı sıvı yağ
5
Fasulyeleri yıkayıp kılçıklarını bıçakla kesip çıkartınız
Boyuna ve enine ortadan keserek dörde bölünüz
Düz ve geniş tabanlı tencereye 1 su bardağı su koyup, tuz atarak kaynatınız
İnce kıyılmış, , ve yağı koyup kapağını örtünüz
Hafif hararetli ısıda ler yumuşayınca ya ve suyunu çekinceye kadar pişiriniz
Yumurtaları üzerine kırınız
Tuz ve kara serpip aklar sertleşinceye kadar pişiriniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul