Yalnız Mesajı Göster

Fasulye Mıhlama

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fasulye Mıhlama



FASULYE MIHLAMA

1/2 kg Taze Fasulye
1 tatlı kaşığı tuz
1 orta boy
1/4 çay kaşığı kara
3 çorba kaşığı sıvı yağ
5

Fasulyeleri yıkayıp kılçıklarını bıçakla kesip çıkartınız Boyuna ve enine ortadan keserek dörde bölünüz Düz ve geniş tabanlı tencereye 1 su bardağı su koyup, tuz atarak kaynatınız İnce kıyılmış, , ve yağı koyup kapağını örtünüz Hafif hararetli ısıda ler yumuşayınca ya ve suyunu çekinceye kadar pişiriniz Yumurtaları üzerine kırınız Tuz ve kara serpip aklar sertleşinceye kadar pişiriniz

Alıntı Yaparak Cevapla