Yalnız Mesajı Göster

Bezelyeli Karnıbahar (Resimli)

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bezelyeli Karnıbahar (Resimli)



Bezelyeli Karnabahar

1 adet küçük karnabahar
1 kutu konserve
250 gr kuşbaşı et
1 çay bardağı sıvı yağ
1 adet büyük
1 çorba kaşığı salça
1,5 tatlı kaşığı tuz
1,5 su bardağı su

Karnabahar parçalara ayrılır Kaynayan tuzlu suda yarım haşlanır Tencereye yağ ve ince doğranmış konur, pembeleştirilir Üzerine et atılır, suyunu bırakıp çekene kadar pişirilir Salça ve tuz katılır Suyu süzülmüş ve karnabahar eklenir Su konur Kapaklı olarak 25 dakika pişirilir



Alıntı Yaparak Cevapla