Konu
:
Bezelyeli Karnıbahar (Resimli)
Yalnız Mesajı Göster
Bezelyeli Karnıbahar (Resimli)
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bezelyeli Karnıbahar (Resimli)
Bezelyeli Karnabahar
1 adet küçük karnabahar
1 kutu konserve
250 gr kuşbaşı et
1 çay bardağı sıvı yağ
1 adet büyük
1 çorba kaşığı salça
1,5 tatlı kaşığı tuz
1,5 su bardağı su
Karnabahar parçalara ayrılır
Kaynayan tuzlu suda yarım haşlanır
Tencereye yağ ve ince doğranmış konur, pembeleştirilir
Üzerine et atılır, suyunu bırakıp çekene kadar pişirilir
Salça ve tuz katılır
Suyu süzülmüş ve karnabahar eklenir
Su konur
Kapaklı olarak 25 dakika pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul