Konu
:
Karamelli Şalgam
Yalnız Mesajı Göster
Karamelli Şalgam
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Karamelli Şalgam
Karamelli Şalgam
500 gr
şalgam
300 gr
patates
15 gr
toz şeker
30 gr
tereyağı
2 dal kekik
Muskat
1/2 tatlı kaşığı nişasta
Tuz
Biber
Şalgam ve patatesleri soyup yıkayın
Sularını süzdürün ve 1 cm
büyüklüğünde doğrayın
Şekeri büyükçe bir tencerede açık kahverengi oluncaya kadar karamelize edin
Sebzeleri, tereyağını, kekiği ve 300 ml
suyu ilave edin
Tuz, biber ve muskat ile tatlandırın
Üstü yarı kapalı, orta ateşte 20 dakika pişirin, arasıra dikkatlice karıştırın
Ilık suda nişastayı eritin sebzelere ekleyip karıştırın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul