Konu
:
Soubise Sauce
Yalnız Mesajı Göster
Soubise Sauce
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Soubise Sauce
Soubise Sauce
Servis 4 kişilik
İçindekiler
500g beyaz soğan ince dilimlenmiş
50g yağ
Bir miktar bechamel sauce
250ml krema
Tuz
Hazırlanışı
Soğanları kaynar suda 5dk kadar haşla suyunu süz ve soğumaya bırak
Bir tencerede yağı erit soğanları içerisine kat bir tutam tuz serp ve bir iki yemek kaşığı kadar ılık su ilave et
Tencerenin kapağını kapa düşük ısıda yaklaşık 1 saat kadar yumuşayana kadar pişir kahverengine dönmesine izin verme
Soğanlı püre karışımını bechamel saucenun içerisine karıştır
Kremayı içerisine kat orta derece ısıda karıştırarak pişir
Kullanıldığı Yerler Kaynar suyun içerisine kırılarak pişirilen yumurtalarda ve haşlanmış sebzelerde kullanılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul