Konu
:
Domi Glas Fransız Sosu Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Domi Glas Fransız Sosu Tarifi
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Domi Glas Fransız Sosu Tarifi
Malzemeler;
1 kg dana kemigi
3 yemek kasigi margarin
75 gr un
1 kahve fincani
domates salçasi
1 küçük havuç
1 bas sogan
2 dis sarmisak
1-2
maydanoz kökü
½ çay kasigi tane
karabiber
1 çay kasigi kekik
½ yemek kasigituz
1 bardak kirmizi sarap
10 bardak su
Yapilişı;
Kirilmis dana kemiklerini, büyücek bir tencerede, yagla birlikte sararincaya kadar kavurun
Un, ince dogranmis havuç, sogan, maydanoz koku ve 2 dis sarmisak katin
3-4 dakika daha karistirarak kavurun
Salça ve baharati katip biraz daha karistirin
Sonra sarap, sicak su ve tuz koyup kisik ateste 3 saat pisirin
Su eksildikçe sicak su ekleyerek tamamlayin
Salçayi süzüp gereken yerde kullanin
Buzdolabinda saklayin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul