Konu
:
Ciğer Pate (Tavuk)
Yalnız Mesajı Göster
Ciğer Pate (Tavuk)
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ciğer Pate (Tavuk)
MALZEMELER
1 kg i
100 gr çiğ
1 su bardağı suyu
1 çorba kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı suyu
1 adet bir küçük
1 çay kaşığı rendelenmiş muskat
tuz, kara
HAZIRLANIŞI
Tavuk lerine , tuz ve karai katıp, bir tencereye , üstlerini örtecek kadar suyla on beş dakika haşlayıp, süzün
Soğuduktan sonra, mikserle tüm malzemelerle birlikte kanştırın, suyu, kıvamını bulana kadar azar azar ilave edin ve buzdolabında dinlendirin
Tavuk inin hazmı, inden daha kolaydır
Ancak haşlandıktan sonra süzülerek elde edilen suyu kullanmamak gerekir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul