Yalnız Mesajı Göster

Ciğer Pate (Tavuk)

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ciğer Pate (Tavuk)




MALZEMELER

1 kg i
100 gr çiğ
1 su bardağı suyu
1 çorba kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı suyu
1 adet bir küçük
1 çay kaşığı rendelenmiş muskat
tuz, kara

HAZIRLANIŞI

Tavuk lerine , tuz ve karai katıp, bir tencereye , üstlerini örtecek kadar suyla on beş dakika haşlayıp, süzün Soğuduktan sonra, mikserle tüm malzemelerle birlikte kanştırın, suyu, kıvamını bulana kadar azar azar ilave edin ve buzdolabında dinlendirinTavuk inin hazmı, inden daha kolaydır Ancak haşlandıktan sonra süzülerek elde edilen suyu kullanmamak gerekir

Alıntı Yaparak Cevapla