Yalnız Mesajı Göster

İspanaklı Tavuk Sarma Tarifi

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İspanaklı Tavuk Sarma Tarifi





Malzemeler
  • 100 gram ıspanak
    4 adet tavuk göğsü
    1 adet soğan
    Yarımşar su bardağı kuru üzüm ve dolmalık fıstık
    1?er çay kaşığı kimyon ve tozşeker
    Tuz, karabiber
    1 çorba kaşığı hardal

    Kızartmak için:
    Sıvıyağ

    Servis için:
    Sebze soteleri

Ispanaklı Tavuk Sarma Yapılışı

Ispanağı kıyıp, yemeklik doğranmış soğanla birlikte yapışmaz yüzeyli tavada soteleyin Kuruüzüm, dolmalık fıstık, kimyon, tuz, karabiber ve tozşekeri ilave edin İyice karıştırıp ocaktan alın Tavuk göğüslerini döverek inceltin Hazırladığınız ıspanaklı harcı tavuk göğüslerinin ortalarına pay edin Rulo şeklinde sarıp üzerlerine hardal sürün Az sıvıyağda kızartın Daha sonra önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10-15 dakika pişirin Sebze soteleriyle birlikte servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla