Konu
:
Tavuk Göğsü Çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Göğsü Çorbası
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Göğsü Çorbası
Malzemeler,
1 adet tavuk göğsü
1 su bardağı yoğurt
3 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı elma sirkesi
1 diş sarımsak
Damak tadınıza göre tuz, karabiber
5 su bardağı su
Hazırlanışı,
Tavuk göğsünü ince ve uzun şeritler halinde doğrayın
Orta boy bir tencereye alıp 5 su bardağı suyu ilave edin
Tavuk etlerini yumuşayana kadar haşlayın
Kâsede yoğurt ve unu iyice karıştırıp tencereye ekleyin
Pürüzsüz kıvam alıp koyulaşıncaya kadar sürekli karıştırarak pişirin
Sarımsağın kabuğunu soyup küp şeklinde doğrayın
Tencereye; sarımsak, tuz, karabiber ve elma sirkesini ilave edin
Arada bir karıştırarak 1 taşım kaynatın
Tencereyi ocaktan indirin
Çorbayı kâselere pay edip sıcak servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul