Konu
:
Palamut Buğulaması
Yalnız Mesajı Göster
Palamut Buğulaması
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Palamut Buğulaması
MALZEMELER:
1 adet büyük boy palamut
3 orta boy domates
3 orta boy soğan
3-4 adet yeşil biber
6 diş sarımsak
ince kıyılmış maydanoz
3 adet defne yaprağı
karabiber,pulbiber,tuz
YAPILIŞI:
Teflon tavaya bır ıkı kasık sıvı yağ konur ve önce piyazlık doğranmış soğanın bir kısmı hafifçe kavrulur,üzerine dilimlenmiş palamutlar eklenir,üzerine tekrar geri kalan soğanlar eklenir
Sarımsak,yuvarlak doğranmış domates,biber ,defne yaprağı,maydanoz ve baharatlar eklenir
Yarım su bardağı su konup üzeri kapakla kapatılır ve çok harlı olmayan ateşte pişrilir
Afiyet olsun?
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul