Yalnız Mesajı Göster

Truf Şekerleme

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Truf Şekerleme



MALZEMELER:
2 su bkek kırıntısı
yarım su bkrema
1 su beritilmiş çikolata
fındık

HAZIRLANIŞI:
2 Su bardağı kek kırıntısı karıştırma kabına alınırüzerine
yarım su bardağı krema ekleniriyice karıştırılırdiğer taraftan
çikolata benmari usuluyle ya da mikrodalga fırında eritilir
karıştırma kabına alınıriyice yoğrulunca buzdolabında bir
süre bekletilirsoğuyunca dolaptan çıkarılıp küçük küçük
koparılır İçine vişne koyularak yuvarlanırdaha sonra toz
fıstığa bulanır

YUMUŞAK ŞEKERLEME:

MALZEMELER:
1 su beritilmiş çikolata
yarımsu bpudra şekeri
yarım su blabne peyniri

HAZIRLANIŞI:
karıştırma kabına pudra şekeri ve labne peynir alınır
krema kıvamına gelene kadar çırpılırBeyaz çikolata
eritilir ve içine ilave edilirbir güzel karıştırılırbiraz
yayvan bir kapta dondurucuda 12 dk bekletilir
daha sonra yuvarlanır

Alıntı Yaparak Cevapla