Konu
:
Sebzeli But Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Sebzeli But Tarifi
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebzeli But Tarifi
Malzemeler
6 adet tavuk budu
Yeteri kadar su
3 çorba kaşığı sıvıyağ
30 adet arpacık
soğan
3 adet orta boy
havuç
2 adet kırmızı
biber
Bir buçuk su bardağı konserve
bezelye
Tuz ve
karabiber
Sebzeli But Yapılışı
Tavuk butlarını ocakta tütsüleyip yıkayın
Bir tencereye alıp üzerini geçecek kadar su ve tuz ilave edin
Tavuklar yumuşayana kadar haşlayın
Diğer taraftan sıvıyağı bir tavaya alıp, arpacık soğanları kavurun
Üzerine halka doğramış
havuç
ve kuşbaşı doğranmış kırmızı biberleri ilave edin
Havuçlar yarı yarıya yumuşayınca üzerine
bezelye
, tavukların haşlama suyundan yarım su bardağı, tuz ve
karabiber
ekleyin
Bir-iki taşım kaynatıp ocaktan alın
Hazırladığınız sebzeli garnitürün yarısını bir fırın kabına boşaltın
Üzerine tavukları koyun
Kalan garnitürü tavukların üzerine dökün
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında tavuklar kızarana kadar tutup servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul