Konu
:
Sucuklu Kurufasülye
Yalnız Mesajı Göster
Sucuklu Kurufasülye
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sucuklu Kurufasülye
Malzemeler
2 su bardağı kuru fasulye (Haşlanmış)
Yarım kangal hindi sucuk
3 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
2 adet soğan
1 yemek kaşığı tuzot
Garnitür için: 2 su bardağı pirinç, 2 yemek kaşığı susam, 2 yemek kaşığı tuzot, 3 yemek kaşığı tereyağı
Yapılışı
Kuru fasulyeyi ılık suda akşamdan ıslatın
Sabah hafif haşlayıp süzün
Sucuğu 1 cm kalınlığında dilimleyin
Soğanı ince kıyın
Tereyağında pembe kavurun
Fasulyeleri üzerine yayın
Üzerini örtecek kadar sıcak su ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirin
Tuzotu ekleyip servis yapın
Pilavı için:
Pirinci tuzlu kaynar suda bekletip yıkayın
Tereyağını tencerede kızdırıp susamı ilave edin
Kavrulunca pirinci ekleyin
Tuzot ve 3 su bardağı kaynar su ilave edip suyunu çekinceye kadar pişirin
Dinlendirip sucuklu kuru fasulye ile servis yapın
Afiyet olsun!
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul