Konu
:
Mantarlı Hindi Sote
Yalnız Mesajı Göster
Mantarlı Hindi Sote
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mantarlı Hindi Sote
MALZEMELER
300 gr kusbasi hindi eti
1 adet sogan
1/2 kg mantar
250 ml krema
1 yemek kasigi un
Bir miktar maydanoz
Tuz karabiber ve yag
YAPILIŞ TARİFİ
Hindi etleri tuz ve biber ile karistirilarak sotelenir
Tavadan alinir ve kup
kup kesilmis soganlar ve mantarlar tavaya eklenerek 10 dakika
sotelenir
Tuz ve karabiberle tatlandirilir
Kremanin icine un ve maydanoz
eklenerek karistirilir ve tavaya eklenir
Son olarakta etler tavaya eklenir ve
10 dakika kadar daha pisirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul