Yalnız Mesajı Göster

Kestaneli Et Hazırlama Süresi: 10 Pişirme Süresi: 60 Kişi Sayısı: 6 Kalori: 335

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kestaneli Et Hazırlama Süresi: 10 Pişirme Süresi: 60 Kişi Sayısı: 6 Kalori: 335



Kestaneli Et Hazırlama Süresi: 10
Pişirme Süresi: 60
Kişi Sayısı: 6
Kalori: 335

Malzemesi:
500 gr dana kuşbaşı (sokum) 2 yemek kaşığı margarin 4 adet soğan 250 gr ayıklanmış kestane 1 yemek kaşığı soya sosu 1 çay kaşığı domates salçası 1 adet kırmızı biber Tuz Karabiber

Tarifi:
• Etleri yıkayın
• Üzerini kapatacak kadar su koyup, 35 dakika pişirin
• Etleri yağla birlikte tencereye yerleştirin
• Pembeleşene kadar kavurun
• Soğanları dörde bölüp, kestaneleri de bütün olarak etlerin içine atın
• Karıştırarak, kavurun
• Nar gibi kızaran etlerin üzerine soya sosunu, tuzu ve karabiberi ekleyin
• Salçayı atıp, karıştırın
• Üzerini kapatacak kadar su koyun
• İyice pişirin
• Kıydığınız kırmızı biberi, pişen kestaneli ete ilave edin

Alıntı Yaparak Cevapla