Konu
:
Kestaneli Et Hazırlama Süresi: 10 Pişirme Süresi: 60 Kişi Sayısı: 6 Kalori: 335
Yalnız Mesajı Göster
Kestaneli Et Hazırlama Süresi: 10 Pişirme Süresi: 60 Kişi Sayısı: 6 Kalori: 335
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kestaneli Et Hazırlama Süresi: 10 Pişirme Süresi: 60 Kişi Sayısı: 6 Kalori: 335
Kestaneli Et
Hazırlama Süresi:
10
Pişirme Süresi:
60
Kişi Sayısı:
6
Kalori:
335
Malzemesi:
500 gr
dana kuşbaşı (sokum) 2 yemek kaşığı margarin 4 adet soğan 250 gr
ayıklanmış kestane 1 yemek kaşığı soya sosu 1 çay kaşığı domates salçası 1 adet kırmızı biber Tuz Karabiber
Tarifi:
• Etleri yıkayın
• Üzerini kapatacak kadar su koyup, 35 dakika pişirin
• Etleri yağla birlikte tencereye yerleştirin
• Pembeleşene kadar kavurun
• Soğanları dörde bölüp, kestaneleri de bütün olarak etlerin içine atın
• Karıştırarak, kavurun
• Nar gibi kızaran etlerin üzerine soya sosunu, tuzu ve karabiberi ekleyin
• Salçayı atıp, karıştırın
• Üzerini kapatacak kadar su koyun
• İyice pişirin
• Kıydığınız kırmızı biberi, pişen kestaneli ete ilave edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul