Konu
:
Hindi Bohçası
Yalnız Mesajı Göster
Hindi Bohçası
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hindi Bohçası
HİNDİ BOHÇASI
Malzemeler:
- 3 yufka
- 2 adet hindi bonfile
- 5-6 yemek kaşığı tereyağ
- 1 su bardağı ceviz
- 2 diş sarmısak
- 2 su bardağı yoğurt
- 1 yemek kaşığı tuzot
- 1 yemek kaşığı pul biber
- Yarım demet maydanoz
Yapılışı:
Yufkaları tek tek tepsiye yayarak orta ısılı fırında kurutun
Kuruyan yufkaları bir fırın kabına kırarak yerleştirin
Aralarına dövülmüş cevizin yarısını serpin
Hindiyi 8 bardak suda haşlayıp didikleyin
Yufkaların üzerine sıcak hindi suyunu her tarafını ıslatacak şekilde dökün
Hindileri üzerine yerleştirin
Üzerine sarımsaklı yoğurt ve tereyağında kızdırılmış biber gezdirip maydonozla süsleyip servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul