Yalnız Mesajı Göster

Sarımsaklı Dana Eti

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sarımsaklı Dana Eti



SARIMSAKLI DANA ETİ TARİFİ
1 kilo kuşbaşı dana eti
1 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı margarin
6 diş sarımsak
2 adet domates
2 adet sivri biber
yarım su bardağı elma sirkesi
karabiber
tuz


Yapılışı Margarini hafif eritin Yıkanmış kuşbaşı eti ekleyin Tencerenin kapağını kapatıp pişirmeye bırakın Etler kızarmaya başladığında 1 çay bardağı suda ezilmiş un ilave edin

Sarımsakları soyun Bütün olarak içine atın Ete rendelediğiniz domates, küçük küçük doğradığınız biber, sirke, karabiber ve tuz ekleyin Sos koyulaşıncaya kadar pişirin ve tencerenin kapağını kapatın

Kısık ateşte etler yumuşayıncaya kadar pişirmeye devam edin Sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla