Konu
:
Sarımsaklı Dana Eti
Yalnız Mesajı Göster
Sarımsaklı Dana Eti
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sarımsaklı Dana Eti
SARIMSAKLI DANA ETİ TARİFİ
1 kilo kuşbaşı dana eti
1 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı margarin
6 diş sarımsak
2 adet domates
2 adet sivri biber
yarım su bardağı elma sirkesi
karabiber
tuz
Yapılışı
Margarini hafif eritin
Yıkanmış kuşbaşı eti ekleyin
Tencerenin kapağını kapatıp pişirmeye bırakın
Etler kızarmaya başladığında 1 çay bardağı suda ezilmiş un ilave edin
Sarımsakları soyun
Bütün olarak içine atın
Ete rendelediğiniz domates, küçük küçük doğradığınız biber, sirke, karabiber ve tuz ekleyin
Sos koyulaşıncaya kadar pişirin ve tencerenin kapağını kapatın
Kısık ateşte etler yumuşayıncaya kadar pişirmeye devam edin
Sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul