Konu
:
Bavaruaz Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Bavaruaz Tarifi
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bavaruaz Tarifi
Bavaruaz tarifi
için Malzemeler :
� Pasta kreması 700 g
� Jelatin (yaprak) 12
� Krem Şanti 900 g
� Çeşitli taze meyve
Not: Çeşitli aroma ve renklendiriciler kullanılabilir
Bavaruaz
yemeğinin hazırlanışı:
Bavaruaz�ın Tamamlanması
Soğuk suda bekletilmiş jelatinlerin suyu dökülerek eritilir, çırpılmış pastacı kreması ile karıştırılır
Bu karışıma çırpılmış krem şanti ilave edilerek karıştırılır
Karışım tümü sıvı yağ ile yağlanmış kek kalıplarına dökülür ve 1 saat derin dondurucuda bekletilir
Soğutucudan çıkarıldıktan sonra, bavaruaz ters çevirilerek çıkartılır, bol meyve ile garni yapılır
Torbaya doldurulmuş şanti sıkılarak süslenir
Meyvelerin üzerine jöle sürülür
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul