09-01-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bomba Sözler
Bomba Sözler 2012
Yeni Sözler 2012
* Aslında insan iki şeyi unutamaz; sevdiği kişiyi ve onun yokluğunu İki şeyi de asla saklayamaz: sarhoşluğu ve aşık olduğunu
* Seveceksen, yalnız kaldığında aklına geleni değil, hiç aklından çıkmayanı seveceksin
* Ben gidiyorum dediğimde gitme diyen birini değil Ben de geliyorum yalnız gidemezsin diyen birini istiyorum
* Fazla 100 verdiysem kendini bişey sanma, 98'ini geri alırım, 2'lersin
* Bana akıl vermeden önce geri kalan aklının sana yetip yetmediğini hesapla
* Bir papatya istiyorum, seviyormu sevmiyormu demek icin, sevmiyor çıkacaksa yaprakları hiç bitmesin
* Aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir en sevdigim tatlı kazandibidir
* Ben seni mi sevmişim sana mı yanmışım sana mı inanmışım sana mı aldanmış kanmışım ben ne kadar aptalmışım
* Ya sen gidipte uzaklara bensizliğe alışırsan Ya sen sevgilim ummadığım kadar beni çabuk unutursan
* Git zaten bana bir elvedayı çok görenin arkasından dur diyemem
* Düşlerini düşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan ömrümün tamamını sana adamak, sonra göğsüne yaslanıp seni düşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden içine bakarak
* Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice
* Yalnızlık ALLAH’a mahsus, her canlı bir eş arar TAŞIN kalbi yok ama onu bile yosun sarar
* Sevdiğin kişinin sana olan sevgisini anlaman için canını yak Çünkü kimsenin canı yanmadıkça sana gerçek yüzünü göstermez
* Gerçek buysa yaşıyorsak, kader varda biz yazıyorsak, ben seni kaderime yazdım İster siler gidersin, ister kalır ömür boyu seversin
* Yok, bu kez bakmayacağım, rahat ol sarılmayacağım da ama ne olur cevabını söyle ve git seni kadar dayanıklı olamayacağım için git
* Günlerim ağlak sabrın sonu selamete varsada faydası yok
* Bu gece yine uyuyamadım ya da öyle sandım rüyalarıma da gelmiyorsun artık Hayalmi, hayatmı, yanıldım
* Bu kader seni benden aldı, seni benden çaldı bir kere sevdim hayatta oda seninle bitti artık elveda aşklara elveda yıllara
* Herşey biter, su taşı, güneş suyu, zaman güneşi, aşk zamanı, söz aşkı, ben sözü
|
|
|