09-01-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
En Dokunaklı Sözler
Dokunaklı Sözler
Dokunaklı Sözler Facebook
Şimdi bir başkasına anlatırken acıyorsa için,
ve derin bir kesikten ibaretse titreyen sesin
Sevmeyi Bilmiyosan Kullanma O İki Kelimeyi ! "Yani Ne Sen Kirlet Ağzını O Sözle Ne de O Söz Ağlasın Kimin Eline Düştüm Diye 
İnsanlar senin kalbini kırmışsa üzülme Rahman (c c), 'Ben kırık kalplerdeyim' buyurmadı mı?" 
Bir gün sevgilim sordu ask nedir diye  Biraz zaman istedim düsüneyim diye, ertesi gün gِordüm onu bir baskası ile, kulagına fısıldadm ask izdiraptir diye
Seversem sonuna kadar severim silersem mahsere kadar silerim seveni bastaci sevmeyeni yolcu sayarim simdi söyle itirazin varmi seni seviyorum
ßeni Görüp Kendini Sınama  Sadece Görebildiğin Kadarım  Hayat ßir Kumar ise Zarları ßen Atarım  
Yalnızlığım bir çığlıktı, hepiniz mi sağırdınız???
Sevme sevsinler sana önem versinler Ağlama ağlatki kıymetini bilsinler  
Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez 
Hayatta hiç kimse için ağLamaya değmez,ağLamaya değenLer zaten ağLatmaz  
Eğer bir gün ağLaman gerekirse başını dik tut ki:GözyaşLarın seni ağLatan kişi kadar aLçaLmasın  
Bu masaLar bo$ kaLmaz gidenin yeri doLar Bu vazoLara bir$ey oLmaz yaLniz cicekLer soLar
Gönül kimsesiz yapamaz sevebiLeceği bir dost arar Ta$in kaLbi yoktur ama onu biLe yosun sarar  !
Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin asi kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz
Dünya kadar derdim olsun senin gibi yarim olsun kavuşmaya zaman yoksa öbür dünya bizim olsun para şöhret elin olsun tatlı dilin benim olsun sensiz geçen yüzyıl değil seninle gecen bir gün benim olsun aşkım
Biz kimleriz diye sorma, biz hayata bosvermislerdeniz Bize hayat nedir diye sorma, biz hayat deryasinda yüzenlerdeniz
|
|
|