Konu
:
Lavaş Ekmekli Yayla Kebabı Nasıl Yapılır
Yalnız Mesajı Göster
Lavaş Ekmekli Yayla Kebabı Nasıl Yapılır
08-31-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Lavaş Ekmekli Yayla Kebabı Nasıl Yapılır
Lavaş Ekmekli Yayla Kebabı Tarifi
Lavaş Ekmekli Yayla Kebabı nasıl yapılır
Malzemeler
150 gram bonfile
150 gram baharatlı acılı köfte (İncecik hazırlanmış)
150 gram piliç eti
2 çorba kaşığı tereyağı
100 gram domates sosu
2 diş sarımsak
1 adet domates
3 adet biber
Tuz karabiber kırmızıbiber
Lavaş Ekmekli Yayla Kebabı Yapılışı
Bonfile köfte ve piliç etlerini ızgarada pişirin
Lavaş ekmekleri rulo yapın 1 çorba kaşığı tereyağını eritin
Lavaş ekmekleri yağda çevirerek hafifçe pişirin
Domates sosunu ilave edin
Lavaş ekmekleri tavadan alıp servis tabağına yerleştirin
Üzerine ince kıyılmış sarımsakla karıştırılmış yoğurdu dökün
Pişirilen etleri karışık olarak dizin
Izgara edilmiş domates ve biber dilimleri ile süsleyin
Artan 1 çorba kaşığı tereyağını eritin
Kırmızıbiberi yağda kavurup etlerin üzerine gezdirin
Karabiber ve tuzunu ilave edip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul