Konu
:
But Söğüşü Nasıl Yapılır
Yalnız Mesajı Göster
But Söğüşü Nasıl Yapılır
08-31-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
But Söğüşü Nasıl Yapılır
But Söğüşü Tarifi, But Söğüşü nasıl yapılır
Malzemeler
1 adet koyun but
1 demet havuç
2 adet soğan
1 adet pırasa
1 demet maydanoz
1 diş sarımsak
But Söğüşü Yapılışı
Bir tencerenin içine yıkanıp temizlenmiş koyun budu, konur
Üzerine tencerenin kenarından iki parmak aşağısına kadar su doldurulur
Kabuğu soyulmuş soğanlar bütün halde, havuç, maydanoz ve iri parçalara kesilmiş pırasa ve bir diş sarımsak atılır
Etin iyi pişmesi için bir saat sonra ters yüz edilir (yani etin 2 tarafını da birer saat kaynatmak gerekir)
Et soğuduktan sonra dilimlere ayrılarak servis edilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul