Yalnız Mesajı Göster

But Söğüşü Nasıl Yapılır

Eski 08-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

But Söğüşü Nasıl Yapılır



But Söğüşü Tarifi, But Söğüşü nasıl yapılır


Malzemeler

1 adet koyun but

1 demet havuç

2 adet soğan

1 adet pırasa

1 demet maydanoz

1 diş sarımsak


But Söğüşü Yapılışı

Bir tencerenin içine yıkanıp temizlenmiş koyun budu, konur Üzerine tencerenin kenarından iki parmak aşağısına kadar su doldurulurKabuğu soyulmuş soğanlar bütün halde, havuç, maydanoz ve iri parçalara kesilmiş pırasa ve bir diş sarımsak atılır Etin iyi pişmesi için bir saat sonra ters yüz edilir (yani etin 2 tarafını da birer saat kaynatmak gerekir) Et soğuduktan sonra dilimlere ayrılarak servis edilir










Alıntı Yaparak Cevapla