Konu
:
Düdüklü Tencerede Güveç Nasıl Yapılır
Yalnız Mesajı Göster
Düdüklü Tencerede Güveç Nasıl Yapılır
08-31-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Düdüklü Tencerede Güveç Nasıl Yapılır
Düdüklü Tencerede Güveç Tarifi
Düdüklü Tencerede Güveç nasıl yapılır
Malzemeler
1 kilo dana kuşbaşı
2 adet domates
3 adet yeşil biber
1 tatlı kaşığı pulbiber
1tatlı kaşığı tuz
karabiber
Düdüklü Tencerede Güveç Yapılışı
Biberlerle domatesleri doğrayın kuşbaşıyla birlikte düdüklü tencereye koyun suyu bitene kadar kavurun üzerini aşacak kadar sıcak su koyup kapağını kapatın
Kaynamayıp hava deliğini kapadıktan sonra 50 dakika orta ateşte pişirin kapağını açtıktan sonra karabiber serpin…
(NOT:karabiberi en son koymamızın sebebi başta koyarsak etimizi karartır)
Afiyet olsun…
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul