Konu
:
Abanuş Kebabı Nasıl Yapılır
Yalnız Mesajı Göster
Abanuş Kebabı Nasıl Yapılır
08-31-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Abanuş Kebabı Nasıl Yapılır
Abanuş Kebabı Tarifi
Abanuş Kebabı nasıl yapılır
MALZEMELER
Patlıcan 4 adet
kuş başı et 250 gr
Sivri biber 2-3 adet
Tereyağı 2 çorba kaşığı
Domates 3 adet
Sarımsak 3-4 diş
Abanuş Kebabı Yapılışı
Sivribiber, domates ve patlıcanları yumuşayıncaya kadar közde veya ızgarada pişirin
Kabukları soyun
Ekmek tahtasının üzerinde bir bıçak yardımıyla küçük küçük doğrayın, sarımsakları ezin
Karabiberle beraber önceden hazırladığınız patlıcanlı karışımın içine karıştırın
Tuzunu ayarlayın
Servis tabağına alın
250 gr
küçük doğranmış kuş başı eti bir tavada 2 çorba kaşığı tereyağında suyunu çekene dek kavurun
Servis tabağındaki Patlıcanlı karışımın üzerine koyup servis edin
isteğe göre üstüne yoğurtla veya salçayla sos hazırlayabilirsiniz
Attached Images
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul