Konu
:
Bayram Kavurması Nasıl Yapılır
Yalnız Mesajı Göster
Bayram Kavurması Nasıl Yapılır
08-31-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bayram Kavurması Nasıl Yapılır
Bayram Kavurması Tarifi
Bayram Kavurması nasıl yapılır
Kurban Bayramlarının olmazsa olmazı kavurmadır hiç kuşkusuz
Kurbanınızı kesip payladıktan sonra ilk iş kavurma yapmak olur
Bizde sizler için bir kavurma tarifi paylaşıyoruz
Malzemeleri
1 kilogram dana eti
100 gram kuyruk yağı
tuz, kekik
Bayram Kavurması Yapılışı
Kuyruk yağını küçük parçalar halinde doğrayın
Orta derinlikte tencereye yağı alıp kızdırın
Üzerine kuşbaşı doğranmış etleri ekleyin
Yüksek ateşte etler suyunu bırakana kadar kavurun
Ocağın altını kısıp yaklaşık 1 saat arada bir karıştırarak kavurmaya devam edin
Etler yumuşayıp suyunu çekince tuz ve kekik ilave edip karıştırın
10 dakika sonra ocaktan indirin
Pilavla servis yapabilirsiniz
Afiyet olsun
Attached Images
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul