08-28-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dış Cephe Mantolama İzolasyon İsı Ve Ses Yalıtım
Gökçe İnşaat Yapı Dekorasyon
Dış Cephe Yalıtım Uzmanı
Fıratpen winhouseÜretici Bayii
Tel fax: (0216)398 61 59
Dış Cephe İzolasyon Boya Ve Mantolama İşlerimizde Uzman Ekibimiz Profesyonel
Uygulamalarımızla Yalıtımda Son Derece Mükemmellik Ve Isı Tasarrufu Sağlamaktayız
İzolasyon Ve Mantolama Binanızı Muhafaza Eder Dış Etkenlerden Korur Ve Nefes Almasını sağlar Bu Nedenle Isıdan Tasarruf Eder Binanızı Dış Etkenlerden Korumuş Olursunuz  
Binalarınızı Köpük İzolasyon İle Kaplattırın, Yüzde 50' Varan Isı Yalıtım İle Tasarrufta Bulunun
İç Ve Dış Mekânlarda Mimari Çizgisiyle Çağdaş Tasarımlara İmza Atan Firmamız 22 Yıllık Tecrübesi Vardır
Tüm Bakım Onarım Ve Restorasyon İşlerinizde Profesyonel Kadromuzla hizmetinizdeyiz
Biz Gökçe Dekorasyon Yapı Olarak '' Filli Boya, Dyo, Marshal Ayrıca Sizin Arzu Ettiğiniz Ürünleri Kullanmaktayız Ürün Ve Uygulamalarımız Garantilidir Satış Sonrası Hizmet uygulama Fiyatlarımız Anahtar Teslim Fiyatlarıdır
Filli Boya'dan Capatect Dalmaçyalı Karbon Takviyeli EPS Isı Yalıtım Levhası
Kışın Soğuğuna Ve Yazın Sıcağına Karşı, Capatect Dalmaçyalı Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi İle Mekânlarda Yüzde 50 Enerji Tasarrufu Sağlanıyor 
Filli Boya, Capatect Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi'ni, Avrupa Kalite Standartları'na Uygun Olarak Ürettiği Yüksek Performanslı "Capatect Dalmaçyalı Karbon Takviyeli EPS Isı Yalıtım Levhası" İle Sunuyor Caparol Tarafından Geliştirilen Bu Sistem, 30 yıldır Avrupa'da Başarıyla Uygulanıyor
Capatect Dalmaçyalı Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi, Duvarlardan Isı Geçişini Önleyerek Yüzde 50 Enerji Tasarrufu Sağlıyor Dengeli Isı Dağılımının Gerçekleşmesi Ve Bina Yüzeyinde Nem, Bakteri Ve Küf Oluşumunun Önlenmesiyle, Konut İçerisinde Konforlu Ve Sağlıklı Bir Yaşam Ortamı Oluşması Sağlanıyor Buna Bağlı Olarak Uygulandığı Yerlerde Onarım Masraflarını Azaltarak Bina ÖmrünUzatıyor Binalarda Neme Bağlı Yıpranmaların Önlenmesi İle Depreme Karşı Dayanım Da Artıyor
Benekli Deseniyle Farklı Görünüme Sahip Olan Capatect Dalmaçyalı Karbon Takviyeli EPS Isı Yalıtım Levhası, Yapısındaki Karbon Takviyesi Sayesinde Isı Yalıtım Levhalarından İstenen Maksimum Performansı Sağlıyor Capatect Dalmaçyalı Karbon Takviyeli EPS Isı Yalıtım Levhası; Isı Yalıtım Sistemleri İçerisinde Performansı Kalıcı, Zaman İçinde Boyutları Değişmeyen, Isı Yalıtım Değeri Azalmayan En İdeal Yalıtım Levhasıdır
Ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında daha geniş bilgiyi www gokcedekor com adresini ziyaret ederek gokceyapi@gmail com adresine mail atarak ve ya danışma hattımızdan örene bilirsiniz
YALITIM DANIŞMA HATTIMIZ
(0216)398 61 59
DİĞER UYGULAMALARIMIZ
Fıratpen Winhause Bina İç Dış Dekorasyon
Duşakabin Sineklik Boya Badana
Pvc Pencere ve Kapı Sistemleri Plastik Boya
Panjur Motorlu Kepenk Saten Boya
Amerikan Panel Kapı Grenli Boya
Çelik kapı Alçıpan
Ahşap Kapı Kartonpiyer
Mutfak Banyo Dolabı Alçıpan Bölme Duvar
Laminat Parke Alçıpan Asma Tavan