Yalnız Mesajı Göster

Fırında Patatesli Ve Tereyağlı Alabalık Tarifi

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fırında Patatesli Ve Tereyağlı Alabalık Tarifi





Fırında Patatesli ve Tereyağlı Alabalık Tarifi

Fırında Patatesli ve Tereyağlı Alabalık Resimli
Fırında Patatesli ve Tereyağlı Alabalık Nasıl Yapılır
Fırında Patatesli ve Tereyağlı Alabalık Yapılışı

Malzemeler

3 adet alabalık
2-3 adet patates
Tereyağı
Tuz kekik karabiber

Hazırlanışı

Balıkları güzelce yıkayın Uzunlamasına ortadan ikiye ayırın ya da isteğe göre bütün olarak da kullanabilirsiniz Balıkları tepsiye dizin İnce halkalar halinde doğramış olduğunuz patatesleri balıkların aralarına yerleştirin Patateslerin ve balıkların üzerine fındık büyüklüğünde parçalar halinde tereyağlarını koyup üzerine hafif tuz karabiber ve kekik serpip fırına verin

Alıntı Yaparak Cevapla