Konu
:
Hindistan Cevizli Bonfile Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Hindistan Cevizli Bonfile Tarifi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hindistan Cevizli Bonfile Tarifi
Hindistan Cevizli Bonfile Tarifi
ResimliHindistan Cevizli Bonfile Tarifi
Hindistan Cevizli Bonfile nasıl yapılır
Malzemeler
4 Adet Tavuk Bonfile(180-200gr)
Köri
Tuz
120 gr Un
2 Adet Yumurta
120 gr Hindistan Cevizi
Kızartmak İçin Yağ
Süslemek İçin Limon Dilimleri
Yemeğin Tarifi
Tavuk etini soğuk suyla yıkayın
kagıt havlu ile kurulayın
ortadan 2?ye kesin
Parçaları köri ile oyun
tuzlayın
İlk önce ona
sonra çırpılmış yumurtaya
en son rendelenmiş Hindistan cevizine hulayın
Kızartma yağını fritözde veya derin bir tencerede 170 derece ısıtın
Tavuk parçalarını bol yağda 7-8 dakika altın rengi olana kadar kızartın
delikli kepçe ile havlu üzerine çıkartın
Limon dilimleri ile süsleyip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul