Konu
:
Krep Kebabı Tarifi(Resimli Anlatım)
Yalnız Mesajı Göster
Krep Kebabı Tarifi(Resimli Anlatım)
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Krep Kebabı Tarifi(Resimli Anlatım)
5 -3 bardak süt[/list]
[*]1 kepçe hamur tavaya dökülerek arkalı önlü hafif pişirilir
[/list]ET SOTE MALZEMELERİ
600 gr kuzu eti
1 adet kuru soğan
1 adet havuç
2 adet patates
15 adet mantar
ET SOTE HAZIRLANIŞI
Soğanlar ince kıyılır
Patates
havuç küp küp doğranır
Tencereye az yağ konulur etler eklenip kapağı kapatılarak suyunu salıp çekene kadar pişirilir
Havuç patates eklenir karıştırılır
İnce dilimlenmiş mantar eklenir
Baharatla birlikte üzerini geçecek kadar su ilave edilir
pişirilir
bohça şeklinde kapatılır
[*]Ters çevrilir
tepsiye dizilir[*]Kalan et suyu üzerine gezdirilir[*]Üzerine kaşar dilimi domates biber konur kürdan batırılır[*]200 c ısıtılmış fırında kaşarlar eriyene kadar pişirilir
[/list]
PÜF NOKTASI
Krep doldurulurken et suyu konulmamalıdır
Krep hazırlanırken harç çok sıcak olmamalıdır
Alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul