Yalnız Mesajı Göster

Makarna Haslama

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Makarna Haslama





Makarnanızın çok daha lezzetli ve hafif olması için haşlarken tencerenizin içine biraz süt katın; farkı hemen anlayacaksınız
Maydanozları saklarken
Maydanozlarınızı kuru olarak kıyıp uzun süre muhafaza edebilirsinizBöylece
hem her zaman kullanıma hazır olur hem de uzun süre yeşil halini korur
Kıyılmış maydanozu yemeklerin içinde kullanabileceğiniz gibi yemeklerin
üzerinde süsleme amaçlı da kullanabilirsiniz
Nanenin kokusunu artırmak için
Üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz
Patates kızartırken fazla yağ emmemesi için
Patates dilimlerini kızgın tavaya atmadan önce süt dolu bir kabın içine koyun Böylece fazla yağ emmez hem de daha lezzetli olur

Alıntı Yaparak Cevapla