Konu
:
Avrupa Mutfagindan Palacsintak
Yalnız Mesajı Göster
Avrupa Mutfagindan Palacsintak
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Avrupa Mutfagindan Palacsintak
Macaristan’da tüm Orta Avrupa Mutfaklarında yaygın olan
“Palacsintak”
“palaçinka” (krep) tatlı olarak çok yenir
Özellikle içine dövülmüş ceviz ve toz şeker serperek yedikleri palaçinka tüm Macaristan’da çok yaygındır
Bazen palaçinkayı taze peynir toz şeker ve cevizle hazırlayıp fırında bir iki dakika ısıtıp servis yaparlar
Bu şekilde palaçinkanın içindeki taze tuzsuz beyaz peynir erir ve şeker ve cevizle karışarak nefis bir tat oluşturur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul