Konu
:
Kaymaklı Katmer Tarifi(Resimli Anlatım)
Yalnız Mesajı Göster
Kaymaklı Katmer Tarifi(Resimli Anlatım)
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kaymaklı Katmer Tarifi(Resimli Anlatım)
Malzemeler:
2 yufka
6 yemek kaşığı şeker (tatlı sevenler ilave edebilir)
6 yemek kaşığı çekilmiş antep fıstığı
200 gr kaymak
Yapılışı:
Yufkayı fotoğrafta gösterildiği gibi ikiye bölünüz
Sırası ile önce çekilmiş fıstığı sonra şekeri ve en son da kaymağı koyunuz
Fotoğraflarda gösterildiği gibi katlayınız
Tavada tereyağ ile iki tarafı da iyice pembeleşinceye kadar pisiriniz
Üzerine fıstık dökerek servis yapınız
Fıstık kondu
Şeker ekleniyor
Sıra kaymakta
İç harçlar bitti katlamaya geçebiliriz
Katlama işlemi de başarı ile tamamlandı
Bu da katmerimizin pişmiş hali afiyet olsun…
Alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul