Konu
:
Elmalı Bohça Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Elmalı Bohça Tarifi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Elmalı Bohça Tarifi
MALZEMELER
5 Küçük Elma
2 Çorba Kaşığı Tozşeker
1 Çorba Kaşığı Çekilmiş Ceviz
5 Milföy Hamuru
1 Yumurta Sarısı
2 Çorba Kaşığı Pudra Şekeri
Karanfiltozu
Tarçın
Zencefil
HAZIRLANIŞI
Elmaların kabuklarını soyup ortalarını çıkarın
Tencereye dizip üzerlerine tozşeker serpiştirin ve 5 dakika pişirin
Ceviz
tarçın
zencefil ve karanfili karıştırın
Elmalar soğuyunca ortalarını cevizli karışımla doldurun
Herbir elmayı 1 milföy hamurunun üzerine yerleştirip bohça gibi kapatın
Üzerlerine çırpılmış yumurta sarısı sürüp kızgın fırında pişirin
Soğuyunca tarçın ve pudra şekeri serperek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul