Konu
:
Pazı Yapraklarında Tekir Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Pazı Yapraklarında Tekir Tarifi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pazı Yapraklarında Tekir Tarifi
MALZEMELER
6 Pazı Yaprağı
3/4 Çay Bardağı Beyaz Şarap
1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
Tuz Nane ve Toz Karabiber
HAZIRLANIŞI
Balıkların pullarını ve içini temizleyip yıkayın
Tuz ve biberle ovup bekletin
Pazı yapraklarının kalın kök kısımlarını ayıklayıp fırın tepsisine yan yana dizin
Pazı yapraklarının üzerine balıkları yerleştirin
Balıkların üst kısımları açıkta kalmalıdır
Şarabı üzerine döküp 210 derece ısıtılmış fırında 1 3-14 dakika pişirin
NOT:
Dilerseniz balıkları ince şeritlere kesilmiş füme balıklarla sarabilirsiniz
Bunun için füme somon veya füme alabalık dilimleri kullanabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul