Yalnız Mesajı Göster

Taze Bakla Suflesi Tarifi

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Taze Bakla Suflesi Tarifi





MALZEMELER
250 gr Taze Bakla
1 Adet Soğan
1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
1 Adet Kesme Şeker
2 Çorba Kaşığı Kaşar Peyniri Rendesi
2 Su Bardağı Un
1 Kahve Fincanı Yoğurt
125 gr Margarin
Tuz
Sos İçin
1 Çay Bardağı Süt
1 Adet Yumurta
1 Çorba Kaşığı Un


HAZIRLANIŞI
Baklayı küçük doğrayın Soğanı yemeklik doğrayın Zeytinyağı tuz ve şekerle birlikte tencereye alın Üzerini 1 parmak geçecek kadar su ilave edin Suyunu çekinceye kadar pişirin Baklayı soğutun
Rendelenmiş kaşar peyniri kıyılmış dereotu ve unu derin bir kapta karıştırın Yoğurt tuz ve oda sıcaklığındaki margarini ekleyin Yoğurarak hamur yapın Ufak bir fırın tepsisine yayın Üzerine baklaları koyun
Sos için süt yumurta ve unu çırpın Suflenin üzerinde gezdirin 2 saat dinlendirin Önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarıncaya dek pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla