Konu
:
Taze Bakla Suflesi Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Taze Bakla Suflesi Tarifi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Taze Bakla Suflesi Tarifi
MALZEMELER
250 gr Taze Bakla
1 Adet Soğan
1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
1 Adet Kesme Şeker
2 Çorba Kaşığı Kaşar Peyniri Rendesi
2 Su Bardağı Un
1 Kahve Fincanı Yoğurt
125 gr Margarin
Tuz
Sos İçin
1 Çay Bardağı Süt
1 Adet Yumurta
1 Çorba Kaşığı Un
HAZIRLANIŞI
Baklayı küçük doğrayın
Soğanı yemeklik doğrayın
Zeytinyağı
tuz ve şekerle birlikte tencereye alın
Üzerini 1 parmak geçecek kadar su ilave edin
Suyunu çekinceye kadar pişirin
Baklayı soğutun
Rendelenmiş kaşar peyniri
kıyılmış dereotu ve unu derin bir kapta karıştırın
Yoğurt
tuz ve oda sıcaklığındaki margarini ekleyin
Yoğurarak hamur yapın
Ufak bir fırın tepsisine yayın
Üzerine baklaları koyun
Sos için süt
yumurta ve unu çırpın
Suflenin üzerinde gezdirin
2 saat dinlendirin
Önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarıncaya dek pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul