Konu
:
Pişmaniyeli Tatlı Tarifi-Pişmaniyeli Tatlı Yapılışı (Resimli)
Yalnız Mesajı Göster
Pişmaniyeli Tatlı Tarifi-Pişmaniyeli Tatlı Yapılışı (Resimli)
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pişmaniyeli Tatlı Tarifi-Pişmaniyeli Tatlı Yapılışı (Resimli)
Pişmaniyeli Tatlı Tarifi-Pişmaniyeli Tatlı Yapılışı
Tabanı için
2 paket ülker rondo
2 paket eti burçak
Yarım paket margarin
3 yumurta
1 su bardağı toz şeker
2 paket krem şanti
2 su bardağı süt
1 paket krema sertleştirici
1 limon ( suyu sıkılacak kabuğu rendelenecek)
Üzeri için
Pişmaniye ve herhangi bir reçel
Bisküvileri rondada çekip yarım margarinle karıştırıp borcamın altına elinizle bastırıp taban yapın
Krem şantiyi sütle hazırlayın ve krema sertleştiriciyi ekleyin
Yumurta ve şeker bembeyaz olana kadar çırpın limon suyunu ve kabuğunun rendesini ekleyin
Krem şantiyle karıştırın
Bu karışımı büsküvilerin üzerine dökün
Üzerini streç filmle kaplayın
Buzluğa kaldırın
Servisten 10 dk önce buzluktan çıkarıp üzerini pişmaniye ve reçelle süsleyerek servis yapın
Afiyet olsun
Not:Ölçüler en büyük kenarları tırtıklı dikdörtgen borcama göredir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul