Konu
:
Muşmula Turşusu Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Muşmula Turşusu Tarifi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Muşmula Turşusu Tarifi
Muşmula Turşusu
1 dilim ekmek içi
Yapılışı:
Muşmulaların çürüksüz ve orta yumuşaklıktakilerini alıp ayıklayıp yıkayınız
Kavanoz veya turşu küpüne koyunuz
Üzerine üstünü bir parmak geçecek kadar tuzlu su koyunuz
(1 lt
için 35-40 gr
tuz hesabı ile)
Kavanozun ağzına çıkın yaptığınız ekmeği koyup kapatınız
Serin yerde bekletiniz
1
5-2 ay sonra turşu yenebilecek hale gelir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul