Konu
:
Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebap Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebap Tarifi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebap Tarifi
Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebap Tarifi
Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebap Tarifi
Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebapbı nasıl yapılır
Resimli Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebap yapılışı
Malzemeler
1 kg
kuşbaşı kuzu eti
30 adet arpacık soğanı
3 çorba kaşığı tereyağı
2 adet orta boy domates
2 adet havuç
250 gr
sultani
bezelye
Tuz
karabiber
Kırmızı pul biber
1/2 demet dereotu
Yemeğin Tarifi
Eti yıkayıp bir tencereye koyun
Tereyağı ile birlikte hafifçe kavurun
Halka şeklinde doğranmış havucu ilave edin
Tencerenin kapağını kapatıp
hafif ateşte et yumuşayıp suyunu çekene kadar 1 saat pişirin
Et suyunu çekince
kabukları soyulup iri doğranmış domates
havuç
bezelye
arpacık soğanı
tuz
karabiber ve pul biberi ilave edin
Et yumuşayıp
kendi yağına kalıncaya kadar hafif ateşte 1 -1
5 saat pişirin
(Etin suyu azaldıkça en fazla 2 su bardağı ılık su ekleyebilirsiniz
)
Arpacık soğanlı bahçıvan kebabını üzerine ince kıyılmış dereotu serptikten sonra sıcak olarak servis yapınız Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul